Regionalni nagradni konkurs “Spasimo putopis” Kluba putnika

[dropcaps round=”no”]K[/dropcaps]lub putnika je u nameri da podstakne putopisno stvaralaštvo raspisao regionalni nagradi konkurs “Spasimo putopis”.

Svaki autor ima pravo da pošalje najviše tri uratka. Nema minimalne ni maksimalne dužine. Putopisi moraju biti na nekoj varijanti sr-hr-bh-cg jezika.

Prednost imaju radovi nastali radi ovog konkursa. Molimo vas da naznačite da li je putopis ranije objavljivan. Putopis možete upotpuniti fotografijama, ali žiri neće ocenjivati kvalitet fotografija. Slanjem svojih radova na konkurs dajete pravo Klubu putnika da ih objavi na sajtu i u potencijalnim štampanim publikacijama, isključivo u neprofitne svrhe.

Žiri sačinjava uredništvo Kluba putnika. Žiri zadržava pravo da ne proglasi pobednika, ili da proglasi samo prvo, samo drugo ili samo treće mesto. Rezultati će biti objavljeni u roku od mesec dana nakon zatvaranja konkursa. Radove šaljite na adresu klubputnika.kontakt@gmail.com, u poruci naslovljenoj “Konkurs 2019”. Za dodatna pitanja, tu je odgovarajuća forumska tema.

Rok za slanje radova je 15. februar 2019.

Prva nagrada iznosi 200 evra. Druga nagrada iznosi 100 evra a treća nagrada 50 evra. Svi radovi koji uđu u užu selekciju biće objavljeni na sajtu Kluba putnika. Postoji mogućnost da najbolji radovi budu uključeni u neku od budućih štampanih antologija.

Više informacija o ovom konkursu možete naći ovde.

Prijavi se za Glif obaveštenja

Pratite nas i nepropusti nove sadržaje na našem portalu


Tagged: