Novo pesničko i muzičko veče u Beogradu – Kultur Boom Show

Od 2. novembra Beograd će postati bogatiji za još jedno umetničko dešavanje. U pitanju je Kultur Boom Show, zamišljen kao kulturni talk show koji će se odvijati uživo u klubu “Peron” dva puta mesečno. 

Svake druge nedelje u ovom savamalskom klubu pesnikinje i pesnici, perfomerke i performeri, književnice i književnici, kantautorke i kantautori, muzičarke i muzičari osvajaju binu i dokazuju da književnosti, muzika i muzičko igranje rečima mogu i treba da žive i na klupskoj sceni. – navode urednici ovog programa Siniša Stojanović Sinister i Bojan Marjanović. 

Oni dodaju da je “Kultur Boom Show” zamišljen kao svojevrsna živa emisija u kojoj voditelj Bojan Marjanović u ulozi novinara vodi razgovore sa predstavnicima kulturne scene i predstavlja njih i njihov rad iz drugačije perspektive, a autori će se predstaviti publici kroz nastup i intervjue. 

Prvi gosti Kultur Boom Show-a će biti pisac i muzičar Daniel Kovač (Jarboli, Jesenji Orkestar), muzičar Ivan Kačavenda poznatiji kao Ivica, muzičar Kralj Čačka, Sajsi MC, pesnik Petar Matović i pesnikinja Dragana Mladenović. Veče počinje u 20 časova, a cena ulaznice je 100 dinara.

 

Prijavi se za Glif obaveštenja

Pratite nas i nepropusti nove sadržaje na našem portalu


Tagged: